Informatie over je inkomen

Grip op je inkomen

Wil jij ook weten hoe je financiële toekomst eruit ziet bij pensionering, arbeidsongeschiktheid, werkloosheid of overlijden?

In één platform

Wil jij ook alle informatie van je werkgever, pensioenfonds, overheid en verzekeringsmaatschappij bij elkaar?

i

Nooit meer stapels met papieren

Wil jij altijd je documenten polissen, enz. bij de hand hebben en overal ter wereld in kunnen zien?

t

Hulp of oplossingen nodig?

Vanuit je eigen Overzicht kun je andere personen, bijvoorbeeld je adviseur, vriend/ kennis enz. inzage geven in je Overzicht voor hulp.

Inkomens Informatie

Niemand weet hoe de toekomst er uitziet. Maar je kunt er wel achter komen wat je toekomstig inkomen wordt. Later. Als je met pensioen gaat. Of al eerder. Als u arbeidsongeschikt wordt of werkloos. Of erger nog: bij overlijden.

Het Financiële Overzicht is bestemd voor de consument die alle informatie van overheid, werkgever, pensioenfonds en verzekeraar, in één overzicht wil hebben. Dat lijkt onmogelijk, maar het kan. Het persoonlijk Overzicht is het meest complete platform ooit.

Het kan niet zo zijn dat als je informatie wilt hebben over de duurzaamheid of ontwikkeling van je inkomen, je door een woud van verschillende websites of regelgevingen je gegevens bij elkaar moet sprokkelen. Je wilt namelijk snel en efficiënt inzicht krijgen. Niet alleen bij pensioneren, maar ook bij overlijden, werkeloosheid en arbeidsongeschiktheid. Zowel bruto- als netto inkomen.

In een continue veranderende maatschappij is het belangrijk dat informatie niet verouderd. De rekenkern van het platform maakt in haar berekeningen gebruik van de nieuwste ontwikkelingen op fiscaal en sociaal gebied.

Je bepaalt zelf wat je met de verkregen informatie uit het Overzicht doet. Blaauwkamp Consultancy is onafhankelijk en heeft geen enkele commerciele binding met financiële instellingen.

Meer informatie